Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Search Micromat Forum

Keyword

TOPIC: Memory Test won't complete, reports as both ""passed" and "error"

Memory Test won't complete, reports as both ""passed" and "error" 08 Apr 2016 10:23 #7147

I'm running TechTool Pro 8 on a MacBook Pro 8,1 with El Capitan.

The memory test gives me conflicting results and appears to not work.

Steps:
1. Start the Memory Test. I get the request for an admin password to load the helper file. Type the password and hit Enter.
2. TTP8 window shows the two banks of RAM.
3. Almost immediately, two pop-ups appear in the upper right corner of the screen. Black background pop-up says "Task finished. Memory test passed." Under it is a pop-up with a white background that says "Memory Test Passed." In the Job Results From Las Run section on the left side of TTP8, it says "Memory Test" and "Error".

I attached a screen shot.
Attachments:
The administrator has disabled public write access.

Memory Test won't complete, reports as both ""passed" and "error" 08 Apr 2016 12:39 #7148

Thanks for your clear and detailed report.

Please send a message to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , including a link to this thread. You will receive a reply by email, and may be asked to send in an Apple System Information report and some log files that could provide additional information about what happened when you ran the memory test. Thank you.
MicroMat Inc
Makers of TechTool
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.268 seconds