Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Search Micromat Forum

Keyword

TOPIC: Expected Behavior of TechTool Pro Remote on iOS 11.4.1

Expected Behavior of TechTool Pro Remote on iOS 11.4.1 11 Jul 2018 01:34 #9984

I installed TTP 10.0.1 on my laptop (15" 2017 MBP running MacOS 10.13.5). Looking around at the menus, I found the option to sync results to iCloud. When I clicked it, I got a message that TechTool Pro Remote needed to be installed on the i device and both the laptop and device needed to be signed into the same iCloud account. So, I installed TTP Remote on my iPhone (5S, iOS 11.4.1). It seemed to run fine the first time I opened it, though no reports showed up, even after I ran some additional tests on my laptop.

However, every time since that first time, the TTP Remote app will begin to open, show the opening splash screen and then the phone will jump back to the phone's home screen. TTP Remote is still running in the background — I can double-tap the home button and it's in the scrolling apps that are open. However, even when I try to bring the app to the front, I get the splash screen and then the phone's home screen.

I've tried quitting and restarting the app, rebooting my phone, uninstalling and then reinstalling the TTP Remote app — all with the same result.

Is that what is supposed to happen?
The administrator has disabled public write access.

Expected Behavior of TechTool Pro Remote on iOS 11.4.1 11 Jul 2018 01:39 #9985

Thanks for your clear and detailed report. I doubt that what you are seeing is what is supposed to happen.

Please send a message to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , including a link to this thread. You will receive a reply by email tomorrow. Thank you.
MicroMat Inc
Makers of TechTool
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.300 seconds